Saveti

Došlo vreme da se menja prekrivač

Kreće polako hladnije vreme, a za sve nas to znači i opremanje doma na malo drugačiji način. Prvo što bi trebalo da uradite, jeste da na krevete stavite prekrivače i to deblje, ali stilizovane.

Zašto je prekrivač na krevetu važan? Prvo, i leti i zimi je dobro imati prekrivač na krevetu, samo drugačiji, jer kad se isprlja, možete ga lako oprati u mašini, a u slučaju oštećenja možete da lako zameniti. Drugo, u zimskim danima, deblji prekrivač može da vas ugreje.

Kako izabrati materijal za prekrivač?

Ako smo vas ubedili, da vidimo zašto je važno da imate prekrivač, red je i da vam pomognemo da izaberete. Prekrivače možete pronaći u širokom izboru boja, materijala i kvaliteta, koji će ulepšati vaš krevet i obezbediti vam estetski ugođaj. U zavisnosti od vašeg ukusa, može biti od vune, pamuka, frotira, dok se cene kreću bukvalno od 700 do 7.000 dinara. Prekrivač od vune je kvalitetniji, ali je frotir jednostavniji za održavanje.

Posebnu pažnju posvetite odabiru boje

Kada je reč o bojama, savetujemo, braon, bordo, sivu. Ako ste hrabri, možete da odlučite da ipak unesete malo živosti u dnevnu sobu i to baš koristeći prekrivač. Ako vam je ceo nameštaj u braon tonovima, zašto da ne stavite jarko roze ili žuti prekrivač. Možda je baš tako nešto za vas i možda će takav miks nijansi ublažiti depresivne talase koje nam kišni dani donose.

Halo oglasi

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.