O nama

Krojačka radnja Dragica

Krojačka radnja za popravku i prepravku odeće i uslužno šivenje tekstila nalazi se na Voždovcu, u blizini TC Stadion. Sa više od 30 godina iskustva u svim krojačkim i šnajderskim poslovima kao samostalna krojačka radnja počeli smo sa radom 2016. godine.

Pružamo usluge popravke i prepravke ženske, muške i dečje garderobe, zamenu rajsferšlusa na pantalonama, farmerkama, jaknama, suknjama, zamenu rendera, postava, skraćivanje, sužavanje i proširivanje garderobe. Radimo i sitne popravke, krpljenja, zamenu dugmadi i još mnogo toga.

S obzirom na to da je, ponekad, teško kupiti odevni predmet koji vam savršeno pristaje, tu smo da popravimo i prepravimo sve nedostatke na vašoj odeći i učinimo da vam odeća stoji kao salivena. Osvežićemo i prepraviti i vašu staru, omiljenu, garderobu koju više ne nosite kako biste ponovo mogli da uživate u njenom nošenju.

Pored popravki i prepravki odeće, što nam je primarna delatnost, nudimo i uslužno šivenje posteljina i zavesa po meri, sa vašim materijalom, kao i šivenje dekorativnih jastuka, prekrivača, drapera i ostalih predmeta od tekstila. Rado ćemo izaći u susret ukoliko vam je potreban savet prilikom kupovine materijala i dodatnih delova za šivenje.

Svratite do naše radnje, gde će vas uvek dočekati ljubazna i nasmejana krojačica. Uverite se u kvalitet i pristupačnost cena.

Dugogodišnje iskustvo!

Povoljno! Kvalitetno, brzo i pedantno!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save