Naši radovi

Mobilijar u vrtiću

Posteljina, zavese, stolnjaci i sve od tekstila prilagođeno deci

U našoj radnji možete sašiti sve od tekstilnih predmeta za kuću ili poslovni prostor, sa vašim materijalom i po željenim merama. Šijemo zavese, stolnjake, posteljine, prekrivače, dekorativne predmete i još mnogo toga.

Ovo je jedna od stvari koje radimo u krojačkoj radnji, a da to nisu krojačke popravke vezane za mušku, žensku i dečju odeću. Šivenje zavesa, posteljina, stolnjaka i ostalog tekstila namenjenog deci i vrtićima koje deci treba da omoguće što prijatniji boravak, predstavljalo je pravo zadovoljstvo za nas.

Mini pijaca i pozorište za decu

Za vrtić, na Bežanijskoj kosi, šili smo zavesice za decu i tende. Deo mobilijara u vrtiću je minijaturna pijaca i pozorištance za dečju igru, razonodu i učenje, oplemenili smo mobilijar tekstilnim delovima kao što su nadstrešnice i zavese, police za odlaganje igračaka, štandove za prodaju voća i povrća, pozornicu za lutkarsko pozorište.

Za obdaništa šijemo i i kompletne posteljine za dečje krevetiće, zavese za prozore, stolnjake i drugi tekstil za upotrebu u kuhinji, kao i dekorativne jastučiće.

Tu smo i da vam pomognemo i posavetujemo vas u odabiru materijala prilikom kupovine, kao i koje količine materijala je potrebno da kupite, a i kako da uzmete mere. Tanji, deblji, prozračan, od prirodnih materijala ili ne… naći ćemo najbolje rešenje za Vas.

Posteljina sa omiljenim likovima iz crtanih filmova

Vrtić na Voždovcu je šio kompletne posteljine za dečje krevetiće kao i zavese za prozore, sa prelepim dizajnom prilagođenim deci. Za šivenje većih količina posteljina i zavesa odobravamo popuste.

Posteljina je obavezno od prirodnih materijala, a najzastupljeniji je pamuk, a decu ćete mnogo lakše nagovoriti na popodnevnu dremku ako je posteljina sa dezenom koji prikazuje neki od aktuelnih likova iz crtanih filmova.

Cene usluge šivenja za obdaništa:

  • zavese (dužni metar)…………………70
  • draperi (dužni metar)……………….100
  • stolnjaci (dužni metar).………………50
  • kompletna posteljina……………….500

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save