Naši radovi

Baštenska ljuljaška

Nema ničeg lepšeg, u letnjim danima, od uživanja u hladovini u dvorištu ili na terasi. Još ako posedujete jednu ovakvu baštensku ljuljašku svako od komšija će vam pozavideti.

Ovakve ljuljaške su veoma stabilne zahvaljujući čeličnoj konstrukciji. Ali i udobne za sedenje, opuštanje i odmaranje. Ima ih u različitim veličinama i oblicima, uglavnom se rade u veličinama gde mogu do tri osobe da se smesta ali ima i manjih, tj. za jednu do dve osobe.

Baštenska ljuljaška u našem komšiluku

Potrudili  smo se da doprinesemo izgledu ove ljuljaške tako što smo sašili natkriveni deo, ceradu i obložili sunđerasti deo za sedenje i naslon. Ljuljaška je sada spremna za duga i prijatna, prolećna i letnja odmaranja u bašti.

U našoj krojačkoj radnji možete sašiti sve od dekorativnih tekstilnih predmeta, ne samo za kuću, stan i poslovni prostor već i za dvorišta ili terase.

Ako imate dvorište, veću terasu ili ste srećnik koji poseduje vikendicu izvan grada, a i vi priželjkujete sličnu ljuljašku, izbor je velik, na vama je samo da odaberete, a mi vam predlažemo nešto ovako “Ljuljaške za baštu za savršen letnji odmor”

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save